Praktisch

Praktijk

Ik ben coördinator van de psychologenpraktijk Groepspraktijk Leuven, waar ik samen met andere psychologen en psychotherapeuten werk. Elke psycholoog heeft specifieke expertises, zo kunnen we onze kennis en ervaring bundelen en iedereen op de beste manier verder helpen. Het is een kleine praktijk en discretie vinden we dan ook belangrijk. Alles wat bij onze psychologen besproken wordt, valt vanzelfsprekend ook onder het beroepsgeheim.

Psycholoog Leuven Kessel-Lo Heverlee Herent Wilsele Wijgmaal

Afspraak

De consultaties gebeuren op afspraak. Je kan een afspraak maken via mijn online agenda. Naast therapie in de praktijk is het ook mogelijk om online therapie te volgen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld minder mobiel bent of in het buitenland zit.

Werkuren:
- Maandag: 15u tot 19u
- Dinsdag: 13u tot 16u
- Woensdag: 10u tot 12u
- Donderdag: 10u tot 15u

Verplaatsing of annulatie

Gelieve me minstens 48u (= 2 werkdagen) op voorhand te verwittigen als je een afspraak wilt verplaatsen of annuleren. Anders dien ik de afspraak toch aan te rekenen. Bij annulatie binnen de 48u wordt de helft van het tarief aangerekend. Bij annulatie binnen de 24u wordt het volledige bedrag aangerekend. We hebben namelijk een lange wachtlijst en zo krijgt iedereen de kans om op gesprek te komen.

Psycholoog Leuven Kessel-Lo Heverlee Herent Wilsele Wijgmaal

Tarieven

- Gesprek overdag (voor 17u): 70 €
- Gesprek avond (na 17u): 75 €
- Verslag: 70 €

Een gesprek duurt ongeveer 50 minuten. Je kan bij mij contant of elektronisch betalen via de app van de bank of de app payconiq.

Terugbetaling mutualiteit

Sommige mutualiteiten voorzien een terugbetaling bij het consulteren van een psycholoog:

- Christelijke Mutualiteit
- Vlaams Neutraal Ziekenfonds
- Socialistische Mutualiteit
- Euromut
- Liberale Mutualiteit
- Partena
- Securex
- ...

Voor meer informatie kan je jouw mutualiteit contacteren of kijken op deze website over terugbetaling psycholoog en psychotherapeut.

Psycholoog Leuven Kessel-Lo Heverlee Herent Wilsele Wijgmaal

Locatie

Groepspraktijk Leuven ligt vlak aan het station van Leuven en park Belle-Vue. De praktijk is vlot bereikbaar vanuit de deelgemeenten van Leuven (Kessel-Lo, Heverlee, Wilsele en Wijgmaal), zowel met het openbaar vervoer, de auto als met de fiets. Er is een grote parking aan de achterkant van het station (recht tegenover de praktijk) en er is parkeerplaats in de straat zelf en in de zijstraten. De praktijk is ook toegankelijk voor personen met een beperkte mobiliteit.

Adres:
Martelarenlaan 73/1
3010 Leuven - Kessel-Lo